Monday, February 2, 2015

Bay Ridge "HOME SWEET HOME"

Přišel čas podat trochu toho hlášení z mého nového domova a to z Bay Ridge. Musím uznat, že toto místo absolutně miluji, mám tu všechno po čem jsem kdy toužila, což znamená krásný park s dětským hřištěm, kde pobíhají macaté veverky, přístav, kam chodí lidi rybařit, úžasnou cestu na běhání podél moře, výhled na Manhattan, Sochu Svobody a New Jersey. Asi tak půl hodiny cesty metrem se dostanete na pláž Coney Island, kde se můžete vykoupat v moři a ta úžasná pláž Úúú jééé a je tam taky bezvadný lunapark. Především se mi líbí, jak je to tu všechno tak načančané a útulné.
Nicméně co se týče okolí, tak je zde poblíž obrovská čínská a arabská čtvrť což znamená, že nemusím jezdit moc daleko pro kus pravého čínského či arabského žvance. Máme tady také několik polských krámků, takže není problém si trochu připomenout Česko, dále je zde nespočet restaurací a kaváren, tady není nouze o dobré papáníčko a kafíčko, prostě oni vědí co je dobré kafé, ale o kavárnách se zmiňuji v mé samostatné složce zaměřené na kavárny a kávy v NYC. Co se týče posiloven, tak od mého bytu je v okolí asi tak 8 tělocvičen a posiloven, stačí si jen vybrat tu nejlevnější. Já doporučuji Planet fitness, protože stojí jen $10 na měsíc, úžasná cena. Pro představu jak vypadá americký sen přihazují opět fotky.
Pokud si chcete alespoň trochu přičichnout k Bay Ridge stačí se podívat na film Horečka sobotní noci nebo Vlk z Wall street.





Most spojující Long Island a Staten Island.



Parčík kousek od bytu.


Výhled na Manhattanu.

Maraton.

Večeře :)

Počasí jak má být.
Náš byt bez vybavení.
Lunapark.
Coney Island.
 
Místo na rybaření.
Parčík s výhledem na moře.



 

No comments:

Post a Comment