Tuesday, January 12, 2016

Happy New Year "Šťastný nový rok"

Tak a je na čase zase začít nový život, zapomenout na vše co se stalo v minulosti a začít úplně znova a především vymyslet si pár novoročních předsevzetí! NO to teda ani náhodou, své vzpomínky z minulosti nehodlám odložit jen tak, už jen proto, že se jedná o jeden z nejlepších roků v mém životě. Ohledně novoroční předsevzetí? Ty bojkotuji!!! Jestli chceš začít něco nového, nemusíš čekat na NOVÝ ROK že?


Na NOVÝ ROK jsem rozhodně nechtěla zůstat jen s Miruškou a tak jak jsem se rozhodla, že přichystám tu největší, nejlepší a nejúžasnější párty ever..., ale no tak..... Prostě jen Silvestrovskou párty, kde se sejdu s dobrou partou a užijeme nějkou srandu.
Pozvala jsem hosty, uvařila, uklidila, nazdobila byt a párty mohla začít. Hosty jsem pozvala na šestou večerní, ale tak ještě dvě hodiny jsme museli počkat na prvního návštěvníka. Mezitím jsme si s Miruš alespoň zahráli karty a nějak jsem ZJISTILA, že jsem se zhoršila v Prší, asi budu muset potrénovat, aby Miruš nebyl nejlepší snad úplně ve všem. To fakt už není fér :-)

Silvestr to byl asi jako každý jiný Silvestr, ale pořád musím přemýšlet nad tím, že to byl můj poslední Silvestr tady v NY. Chjo:-( Tato myšlenka mě v té mé malé hlavičce pořád trápí a nemůžu jí dostat z hlavy.

Každopádně jsem se chtěla dostat do Prospect parku, abych viděla pořádný ohňostroj a tak nějak jsme ho zase nestihli. Nakonec jsme šli na molo, jako minulý rok a viděli alespoň Fireworks z New Jersey.

Jestliže máte v plánu strávit Silvestra v NY, určitě nemeškejte a udělejte si plán. Pro ty nadšence, co si chtějí udělat CHECK ve svém BUCKET LISTU (stát tupě celej den na TIME SQUARE aby mohli odpočítat svých deset sekund) těm přeju GOOD LUCK a ten nejvíc nudný a mačkací zážitek vůbec. Pro větší funšmejkry mám asi lepší radu a podívejte se na nějaké super hospůdky kolem Park Slope nebo Prospect parku a pak zajděte na pořádný ohňostroj bez mačkanice do Prospect parku. Slyšela jsem, že je to jeden z nejpěknějších ohňostrojů, ale nemůžu potvrdit, pokaždé jsem zameškala. Proč doporučuji Brooklyn? Protože je to nejlepší místo na světě:-) Ne sranda!. Asi proto, že tam nebude taková mačkanice a pití levnější než na Manhattanu. Ale zase je to vše jen na Vás.

Já jen přeji krásný NOVÝ ROK, málo starostí, hodně optimismu, peníze až na posledním místě a prostě se jen hodně milujte a mějte se rádi :-) Jak říká moje kamarádka: "ser na to, LÁSKA ZVÍTĚZÍ".

HAPPY NEW YEAR!



I love you.

Moje nejmilejší učitelka angličtiny.
Akane, moje kamarádka z Japonska.



Čecháčci, Indové, Amíci, Argentýnci? Proč ne? Jsme všichni jen lidi.
Let's just have fun!

No jéje.


No comments:

Post a Comment